Εταιρεία Μελανιών και Toners

με 65% κέρδος απο την τιμή του original.

65% κέρδος απο την τιμή του original.

Η Roll-INK print® εξειδικεύεται στο χώρο της αναγόμωσης μελανιών και ανακατασκευής toner. Με την συνεχή ενημέρωση σε σεμινάρια και εκθέσεις τους εξωτερικού,σας εγγυούμαστε την άριστη ποιότητα των δοχείων μελάνης σας και την καλή τους λειτουργία με 100% εγγύηση.

Η Roll-INK print  σας προσφέρει :

  • Ξαναγέμισμα και ανακατασκευή άδειων μελανιών και τόνερ
  • Έλεγχος των μελανιών για καλή λειτουργία σε ειδικούς εκτυπωτές
  • Πώληση  καινούργιων γνήσιων και συμβατών μελανιών τύπου Inkjet και Laser
  • Καινούργιους εκτυπωτές , πολυμηχανήματα, fax , φωτοτυπικά
  • Service εκτυπωτών , υπολογιστών , laptop
  • Περιφερειακά υπολογιστών

ΔΩΡΕΑΝ Παραλαβή – Παράδοση

Τώρα η Roll ink print έρχεται στο χώρο σας και παραλαμβάνει τα άδεια σας μελανάκια-toners χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση,σε λίγες ώρες τα έχετε πάλι κοντά σας, έτοιμα για χρήση.

Μόνο για Πάφο.

Τι σας Προσφέρουμε?

Ξαναγεμίζουμε εκατοντάδες διαφορετικούς τύπους μελανοδοχείων inkjet και laser εκτυπωτών απο εταιρίες οπως : HP, CANON, LEXMARK, EPSON, BROTHER, OLIVETTI, KONICA MINOLTA, OKI όπως και δεκάδες άλλες..

Γνωρίζουμε ποσο σημαντικό είναι η υψηλής ποιότητας εκτύπωση για την καθημερινή σας χρήση αλλα και για φωτογραφίες. Ξανά γεμίζοντας τα μελάνια σας στη Roll-INK print εξασφαλίζεται την ποιότητα εκτύπωσης , την εγγύηση του εκτυπωτή και το μεγαλύτερο κέρδος χρημάτων.

Αν δεν έχετε άδεια δοχεία η Roll-INK print διαθέτει μεγάλη γκάμα από έτοιμα ανακατασκευασμένα μελανοδοχεία και toner για όσους έχουν χάσει η έχουν πετάξει τα παλιά άδεια μελάνια.

Γιατί rollink.com.cy?

H Roll ink λειτουργεί μόνο με υψηλής ποιότητας κατασκευαστές και παρέχει 100% εγγύηση σε όλα τα ανακατασκευασμένα και συμβατά μελάνια και τόνερ .

Είμαστε περήφανοι για την  άμεση εξυπηρέτηση και την ταχύτητα της διαδικασίας συναλλαγής και παράδοσης των παραγγελιών σας.

Η ειδική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μας είναι πρόθυμη να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση που μπορεί να έχετε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail.

What can we do for you ?

To site της roll ink βρίσκεται όλο το 24ωρο δίπλα σου.

Σκοπός μας είναι το μικρότερο δυνατό κόστος σε συνδυασμό με  υπεύθυνη εργασία και διαφάνεια στην ποιότητα και το κόστος των υλικών.

Μπορείς να παραλάβεις την παραγγελία σου σε οποιοδήποτε σημείο της Κύπρου επιθυμείς μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (courier). Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να δηλώσεις την ακριβή διεύθυνση αποστολής  κατά την καταχώριση της παραγγελίας σου.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλεφωνο μας 26222557

Μας έχουν εμπιστευτεί πάνω από 7.000 εταιρίες και πελάτες.